kuukausivuokra

Majoitusyrittäjille

Kesä 2024 on jo kynnyksellä ja nyt onkin viimeinen hetki pohtia haluatko tarjota omille asiakkaillesi astetta elämyksellisempää majoitusta ja samalla lisätä helposti ja kustannustehokkaasti majoituskapasiteettia kesän vilkkaampaan sesonkiaikaan!

Mistä on kysymys?

Luksustelttailu on kiihtyvällä tahdilla kasvava trendi maailmalla ja yhä useampi matkailija toivoisi mahdollisuutta viettää yönsä tähtikirkkaan taivaan alla. Luksustelttailu on nimensä mukaisesti erityisen mukava tapa viettää yö ulkona. Teltat muistuttavat ennemmin hotellihuonetta, kuin perinteisesti mieleen tulevaa soputelttaa. Luksusteltoilla Sinun on mahdollista päivittää majoitustarjontasi vastaamaan sitä nousevaa tarvetta ja trendiä, joka on jo rantautunut Suomeen maailmalta. Telttaillen on ainoa majoitusyrityksille luk­sus­telt­ta­vuo­kraus­ta tarjoava yritys Suomessa. Ja nyt on Sinun hetkesi tarttua tilaisuuteen.

Kuinka tämä kaikki toimii?

Kun tiedät, kuinka monta telttaa haluat asiakkaittesi majoituskäyttöön vuokrata, on aika ottaa yhteyttä. Varaamme sinulle ensi kesän sesonkia varten teltat ja sen jälkeen voitkin jo päivittää omaan varauskalenteriisi mahdollisuuden kesän telttayöpymisiin. Me tuomme teltat ennen sesongin alkua, kalustamme ne käyttöä varten ja kun sesonkin on ohi, hurautamme paikalle, puramme ja viemme teltat mennessämme. Sinun ei siis tarvitse, kuin toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi ja ylläpitää käytännön majoitustoimintaa aivan, kuten normaalistikin omien majoituspaikkojesi kanssa tekisit. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia telttojen vuosihuollosta, pesusta, mahdollisesta korjauksesta ja asianmukaisesta talvisäilytyksestä. Me hoidamme kaiken tämän työn puolestanne.

Ei ole merkitystä, missä majoitusyrityksesi sijaitsee, sillä toimitamme telttoja ympäri Suomenmaan. Toimitamme teltat ilmaiseksi 50km säteellä keskusvarastoltamme Keuruulta, pidemmälle kuljetettaessa veloitamme ki­lo­met­ri­pe­rus­tai­sen kuljetusmaksun.

Mitä saat?

Kaikki tähtitelttamme ovat muodoltaan pyöreitä ja läpimitaltaan 5 ja korkeudeltaan 3 metriä. Kuhunkin telttaan mahtuu nukkumaan  6 aikuista omissa sängyissään. Retkipatjoilla telttaan mahtuu nukkumaan 12 aikuista. Mikäli haluat säilyttää hotellihuonemaisen luksustunnelman, suosittelemme majoittamaan telttaan 2 aikuista.

Voit valita teltan varusteluksi Perus– tai Paras -tason.  Katso tarkemmat lisätiedot alta. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Perus-taso

– Kuramatto ja kenkäkaukalo oven edustalle
– 2 täyspuista sänkyä + patjat patjansuojuksineen
– 2 yöpöytää/jakkaraa
– Pöytä
– Vaatenaulakko

Perus -taso mahdollistaa sen, että voit sisustaa teltan haluamallasi tyylillä ja tavalla.

Kuukausivuokra 558 €/kk

Paras-taso

Perus -tason lisäksi:
– 2 lepotuolia (Eco-furn), soveltuvat myös ulkokäyttöön
– Keskitolpan koriste
– Koristeviirit
– Aurinkokenno-valaisin/usb-laturi
– Tekokasvi
– 2 lyhtyä
– Kori kahdella lisähuovalla
– Iso matto
– 2 pientä mattoa

Paras -taso on valmiiksi viihtyisä ja sisustus on ajateltu kokonaisuus silmällä pitäen.

Kuukausivuokra 718 €/kk

Pelkkä teltta ilman kalusteita?

Kyllä, vuokraamme myös pelkkiä telttoja, ilman mitään kalusteita. Näin voi täysin itse päättää, miten teltan kalustat tai sisustat!

Kuukausivuokra 470 €/kk