Talvi saapui ja kesä 2021 tarjosi parastaan. Nyt onkin hyvä aika kohdistaa katse seu­raa­vaan kesään 2022. Haluatko tarjota asiak­kail­le­si elä­myk­sel­li­sem­pää yöpymistä ja samalla lisätä ma­joi­tus­ka­pa­si­teet­tia­si vilk­kain­ta lo­ma­kaut­ta ajatellen? Me voimme auttaa!

Vaikka tuleva kesä näin syksyn kynnyksellä ei välttämättä ole ensimmäisenä mielessä, tulee seuraava kesä yllättävän nopeasti. Tilastojen mukaan kesä 2022 tulee olemaan kaikkien aikojen kotimaisen matkailun sesonki. Nyt onkin aika varautua kesän vilkkaimpaan aikaan ja siihen, ettei tarvitse myydä ei-oota. Nyt voit tarjota omille asiakkaillesi elämyksellistä ja miellyttävää luk­sus­telt­ta­ma­joi­tus­ta ja samalla ratkaiset sen, mihin ihmeeseen saat kaikki lomalaisesi ensi kesänä majoitettua. 


Mistä on oikein kysymys?

Luksustelttailu on kiihtyvällä tahdilla kasvava trendi maailmalla ja yhä useampi matkailija toivoisi mahdollisuutta viettää yönsä tähtikirkkaan taivaan alla. Luksustelttailu on nimensä mukaisesti erityisen mukava tapa viettää yö ulkona. Teltat muistuttavat ennemmin hotellihuonetta, kuin perinteisesti mieleen tulevaa soputelttaa. Luksusteltoilla Sinun on mahdollista päivittää majoitustarjontasi vastaamaan sitä nousevaa tarvetta ja trendiä, joka on jo rantautunut Suomeen maailmalta. Telttaillen on ainoa majoitusyrityksille luk­sus­telt­ta­vuo­kraus­ta tarjoava yritys Suomessa. Ja nyt on Sinun hetkesi tarttua tilaisuuteen!


Kuinka tämä kaikki toimii?

Kun tiedät, kuinka monta telttaa haluat asiakkaittesi majoituskäyttöön vuokrata, on aika ottaa yhteyttä. Varaamme sinulle ensi kesän sesonkia varten teltat ja sen jälkeen voitkin jo päivittää omaan varauskalenteriisi mahdollisuuden kesän telttayöpymisiin. Me tuomme teltat ennen sesongin alkua, kalustamme ne käyttöä varten ja kun sesonkin on ohi, hurautamme paikalle, puramme ja viemme teltat mennessämme. Sinun ei siis tarvitse, kuin toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi ja ylläpitää käytännön majoitustoimintaa aivan, kuten normaalistikin omien majoituspaikkojesi kanssa tekisit. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia telttojen vuosihuollosta, pesusta, mahdollisesta korjauksesta ja asianmukaisesta talvisäilytyksestä. Me hoidamme kaiken tämän työn puolestanne. 

Ei ole merkitystä, missä majoitusyrityksesi sijaitsee, sillä toimitamme telttoja ympäri Suomenmaan. Ole kuitenkin nopea, sillä teltat tulevat menemään nopeasti!


Mitä saat?

Kaikki tähtitelttamme ovat muodoltaan pyöreitä ja läpimitaltaan 5 metriä. Kuhunkin telttaan mahtuu nukkumaan  6 aikuista omissa sängyissään. Retkipatjoilla telttaan mahtuu nukkumaan 12 aikuista. Mikäli haluat säilyttää hotellihuonemaisen luksustunnelman, suosittelemme majoittamaan telttaan 2 aikuista. 

Voit valita teltan varusteluksi Perus- tai Paras -tason.  Katso tarkemmat lisätiedot alta.

1620979943552_kuvakollaasi%20teltta-me.png

Perus -taso:

- Kuramatto ja kenkäkaukalo oven edustalle

- 2 sänkyä

- 2 yöpöytää/jakkaraa

- Pöytä

- Vaatenaulakko 

Perus -taso mahdollistaa sen, että voit sisustaa teltan haluamallasi tyylillä ja tavalla. 


Kuukausivuokra 450€ / kk 


Paras -taso

Perus -tason lisäksi:

- 2 lepotuolia

- Keskitolpan koriste

- Koristeviirit

- Aurinkokenno-valaisin/usb-laturi

- Tekokasvi 

- 2 lyhtyä

- Kori kahdella lisähuovalla

Paras -taso on valmiiksi viihtyisä ja sisustus on ajateltu kokoanaisuus silmällä pitäen. 


Kuukausivuokra 580€ / kk

Luksusteltta

Miten hyödyt?

Teltan ohjevuokrahinta majoitusasiakkaalle on 70-200€ varustuksesta, sijainnista ja tarjottavista lisäpalveluista riippuen, joten voit jo kolmella yöpymisellä saada kuukauden vuokrahinnan takaisin. Telttojen käyttösesonkia on mahdollista aikaistaa/pidentää sisätiloihin tarkoitetulla kaasulämmittimellä, joten voit pyytää tarjouksen myös pidempiaikaisesta vuokrauksesta.


Minne toimitamme?

Minne vain, mikäli yrityksesi sijaitsee Suomen rajojen sisäpuolella. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella ja toimitamme teltat ilmaiseksi 60 km säteellä Tampereen keskustasta. Pidemmälle toimituksesta veloitamme ki­lo­met­ri­pe­rus­tai­sen palvelumaksun. 


Miksi telttavuokraus kannattaa?

Me säästämme sinulta sekä vaivan, että ylimääräiset kulut, mitä oman teltan hankinnasta ja sisusteista koituisi. Teltat on vakuutettu normaalista käytöstä johtuvien vaurioiden varalle, eikä sinun tarvitse sesongin päätteksi huolehtia telttojen, sisusteiden ja kalusteiden pesusta, huollosta tai varastoinnista. Sen lisäksi, että voit tarjota omille asiakkaillesi elämyksellistä majoituspalvelua ja näin kasvattaa palvelutarjontaanne, on tämä riskitön ja helppo tapa laajentaa omaa asiakaskuntaa sekä lisätä omaa myyntiä kesäsesongin ajaksi. Tämä on myös oiva tapa pysyä luksustelttatrendin aallon harjalla. 


Kysy myös tarjousta useamman teltan vuokrauksesta.


Vuokraamme telttoja myös täysin ilman sisusteita (380€ / kk)


Minimivuokra-aika on 3kk ja hintoihin lisätään alv. 24%

TARJOUS!
Mikäli varaat ja suoritat va­raus­mak­sunn ennen vuoden 2021 loppua, saat yhden yli­mää­räi­sen kuukauden maksutta kaupan päälle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan teidänkin kesäsesongista astetta elämyksellisempi!

banneri%20teltta-me.png

Yh­teys­tie­dot

+358 505 055 477

info@telttaillen.fi

© Telttaillen. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste