viikonloppuvuokraus

Juhlien erikoisuus

Oletko järjestämässä häitä, syntymäpäiväjuhlia, polttareita, ristiäisiä tai muita juhlia, mutta kaivattu lisätila vieraille puuttuu? Meiltä voit vuokrata vieraillesi lisäsuojaa, mukavaa oleskelutilaa tai miksei jopa elämyksellistä yöpymispaikkaa luksusteltan muodossa. Me luomme Sinulle tunnelmallisen tilan, jossa vieraasi pääsee viettämään aikaa unohtumattomissa puitteissa.

Mitä ihmettä?

Tätä mahdollisuutta on kaivattu ja nyt se on vihdoin saatavilla. Meiltä voit vuokrata luksusteltan lyhyempään vuokraustarpeeseen ja sellaisella sisustuksella, kuin tarpeesi kaipaa. Teltoillamme saat luotua tunnelmallisen ajanvietto- tai lisämajoitustilan vieraillesi. Tulemme pystyttämään teltan puolestasi ja myös purkamaan, kun juhlat ovat ohi.

Voit vuokrata meiltä täyden palvelun paketin sisusteineen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta, kuin vieraidesi viihdyttämisestä. Jos haluat sisustaa teltan oman makusi mukaan, sekin on mahdollista.

Hintoihin sisältyy aina kaksi (2) yötä, mikäli haluat vuokrata suuremman määrän telttoja tai pidemmäksi aikaa, voit pyytää tarjousta!

Miten homma toimii?

Voit tutustua alta peruspaketteihimme. Jos kaipaat jotain extraa tai peruspaketeista poikkeavaa, ole rohkeasti yhteydessä niin voimme räätälöidä juuri Sinun tarpeisiisi sopivan telttapaketin.

Kaikki vuokraukset sisältävät 2 yötä. Tulemme pääsääntöisesti pystyttämään teltat ennen klo.12.00 aloi­tus­vuo­kraus­päi­vä­nä ja purkamaan ne pois viimeisenä vuokrauspäivänä klo.12.00 jälkeen.

Peruspaketteihimme kuuluu ilmainen toimitus 40 km säteellä Haapamäeltä (Keuruu). Tätä pidemmälle toimitamme telttoja lisähintaan 3,72 €/km (sisältää 2 edestakaista matkaa). Yli 100 km matkan päähän toimitettaessa, toimitamme minimissään 3 telttaa.

Kaikki alla olevat hinnat sisältävät alv 24%.

.

Miten varaan?

Ota yhteyttä yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro kuinka monta telttaa haluat vuokrata, minkälaisella varustuksella ja mihin teltat on tarkoitus pystyttää

Vuokra- ja peruutusehtomme

Elämässä sattuu kaikenlaista ja siksi onkin hyvä perehtyä, vuokraus- ja peruutusehtoihimme. Pääset ne lukemaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla

Pelkkä

Teltta ilman kalusteita tai sisusteita.

Mikäli haluat sisustaa ja kalustaa teltan itse haluamallasi tavalla, tämä on sopiva vaihtoehto sinulle.

220 €/2 yötä, lisäyöt 40 €/yö

Pelkkä lisämausteilla

Teltta pienellä lisämausteella viihtyisyyttä lisäämään. Vuokraan kuuluu teltan lisäksi:

– Kuramatto + kenkäkaukalo
– 3 mattoa
– Naulakko
– Koristeviirit
– Keskikoriste
– Keijuvalot (ilm. pattereita)

260 €/2 yötä, lisäyöt 50 €/yö

Oleskelu

Tämä teltta on tarkoitettu nimensä mukaisesti mukavaan oleskeluun. Vuokraan kuuluu teltan lisämausteiden lisäksi:

– Lattiatyynyjä
– Matalia jakkaroita
– Matalia pöytiä
– Lyhtyjä ja tekokasveja
– Huopia + kori

320 €/2 yötä, lisäyöt 55 €/yö

Majoitus

Majoitusteltta on ratkaisu yöpyviä vieraita varten. Telttaan mahtuu maksimissaan 4 sänkyä. Hinta ja sisustus määräytyvät sänkyjen määrän mukaan seuraavasti:

2 sänkyä: 380 €/2 yötä
3 sänkyä 460 €/2 yötä
4 sänkyä 540 €/2 yötä

Lisäyöt: 55 €/teltta

Lisämausteiden lisäksi teltan varustukseen kuuluvat:

– 1 täkki / peti
– 1 yöpöytä-jakkara / peti
– Peitto + tyyny + petivaatteet
– tyynyjä, jakkaroita, pöytiä, koristeita ja lyhtyjä petien lukumäärän mukaan

Telttojamme maailmalla

Willa Pintele, Laitikkala

Hideaway Glamping, Muurame