telttakylä tapahtumiin

Liikkuva telttakylämme

Kesä on Suomessa lyhyt, mutta tapahtumia täynnä. Oli sitten kyseessä pieni tai suuri tapahtuma, me tuomme sinne sen erikoisen lisän, jolla on mahdollisuus erottua massasta. Teltoissamme voi yöpyä, viettää aikaa ystävien kanssa tai järjestää juhlat. Ette tarvitse muuta, kuin tasaisen maan ja iloisen mielen. Me hoidamme loput!

Vain taivas ja maa-ala on rajana. Niiden puitteissa voimme suunnitella yhdessä sopivan telttakylä-kokonaisuuden juuri Teidän tapahtumaanne silmällä pitäen.

Miten homma toimii?

Me annamme Sinulle mahdollisuuden tarjota omille vieraillesi ennen kaikkea elämys, mutta vähimmiläänkin hauskan tavan yöpyä tapahtuman aikana. Me emme toimi majoittajana, vaan vuokraamme ma­joi­tus­koko­nai­suu­den tapahtuman käyttöön, jolloin voit lisätä majoitusvaihtoehdon muiden majoitusvaihtoehtojen joukkoon valitsemallasi hinnalla. Vuokrahintamme on telttojen lukumäärästä riippuen aina kiinteä, emmekä veloita minkäänlaisia provisioita majoitushinnoista.

Mikäli haluat, että me hoidamme vieraidesi telttavaraukset maksuja myöden, on myös se mahdollista! Kysy ihmeessä lisää!

Klikkaa alta telttakylä-esite sekä esimerkkilaskelma telttamajoituksesta saatavista tuotoista (ROI).

HUOM! Hinnat sisältävät koko tapahtuma-ajan (n. 5 vrk). Pidempien tapahtumien ollessa kyseessä, pyydäthän tarjouksen!

Lataa tästä kesän 2024 telttakyläesite

Lataa alta ROI-laskelma

UKK

Alta löydät tyypillisimpiä kysymyksiä, mitä meille tulee vastaan. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ethän epäröi ottaa yhteyttä!

miten varaan telttoja tapahtumaani?

Teltat varataan maksamalla 40% lopullisesta vuokrasummasta. Mikäli telttoja on varastossa hyvin saatavilla juuri teidän tapahtuman aikaan, on teltat mahdollista varata ehdollisesti ilman varausmaksua. Otathan yhteyttä niin kerromme lisää!

Kuinka kauaksi toimitatte telttoja?

Toimitamme kaikkialle Suomeen ja tarvittaessa myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Toimitamme telttoja ilmaiseksi 50km säteellä toimipaikastamme Keuruun Haapamäeltä, tämän jälkeen veloitamme kilometrikorvauksen. Voit myös pyytää tarjousta!

Kuinka monta telttaa teiltä on mahdollista varata?

Meillä on tällä hetkellä viikonlopun varauksiin reservissä 45 sirkustelttaa ja 20 luksustelttaa. Lisäksi meiltä voi vuokrata retkisänkyjä, joita löytyy 50kpl. (tilanne 1.3.2024)

Kuuluuko vuokrahintaan pystytys ja purku?

Kyllä kuuluu! Tulemme aina paikan päälle pystyttämään teltat täysin käyttökuntoon. Tapahtuman jälkeen ilmestymme tiimimme kanssa paikalla ja puramme kaluston. Teidän ei tarvitse kuin toivottaa majoittujat tervetulleiksi ja tapahtuman jälkeen toivotella turvallista kotimatkaa. 

Voitteko tarvittaessa hoitaa majoitusvaraukset?

Kyllä se onnistuu. Luomme verkkokauppaamme tapahtumallenne varaussivuston, jonka kautta asiakkaanne voi suoraan varata majoituksen. Me myös otamme tarvittaessa majoittujat vastaan ja ohjaamme oikeisiin telttoihin. 

Oletteko paikalla tapahtuman aikana?

Yleensä emme, mutta sekin kyllä onnistuu. Tällöin pidämme huolen telttakylästä, otamme majoittujat vastaan ja palvelemme heidät tapahtuman alusta loppuun saakkaa.